vitaminator.cz Získaná ocenění
Produkty Vitaminátor pravidelně získávají ocenění od odborných komisí i v rámci spotřebitelských testů.
Danubius Gastro je uznávaný slovenský veletrh služeb a gastronomie. Naše produkty zaujaly návštěvníky a porotu svojí chutí, obsahem zdraví prospěšných látek a vitaminů.
Německý Fresenius je jeden z největších evropských institutů zaměřujícím se na zkoumání kvality produktů. Úspěch potvrzuje vysokou kvalitu našich moštů.
V Moravskoslezském kraji převzal záštitu a finančně podpořil hejtman Ing. Jaroslav Palas. Ceny předal v Ostravě dne 15. prosince 2011 v jeho zastoupení náměstek hejtmana Ing. RSDr. Svatomír Recman; cenu převzalo 13 oceněných firem.
MF Dnes pravidelně provádí nezávislé testy potravin a dalších produktů. Porotu zaujala chuť produktů i technologie zpracování ovoce a zeleniny.
Ocenění Zlatý klas s kytičkou každoročně uděluje odborná porota na výstavě Země živitelka. Vitaminator, s.r.o. získal nejvyšší možné ocenění v roce 2011.
Označení „Regionální potravina“ jsme obdrželi za prověřený původ našeho ovoce a zeleniny.
Cílem soutěže je podpořit zájem obyvatel o místní výrobky, posílit dobré jméno firem z Moravskoslezského kraje a motivovat výrobce k produkci kvalitních surovin.
Značka KLASA je udělována ministrem zemědělství již od roku 2003. Zaslouží si ho jen ty nejkvalitnější potravinářské a zemědělské výrobky.
Česká biopotravina roku je každoročně udělované ocenění pro nejlepší biopotravinu pocházející z České republiky.
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.
Přijmout vybrané